Van zonadvies tot van-gas-los!

Collectief advies

€250,-

op aanvraag
  • Snelle scan mogelijkheden
  • Begeleiding bij vervolgtraject
Aanmelden

Totaalscan

€115,-

stel samen advies
  • Maatwerk rapport
  • vul aan met zon advies
  • vul aan met van-gas-los
Aanmelden

Collectief advies

Wanneer u samen met uw buren zonnepanelen aanschaffen, bijvoorbeeld als buurtproject of als VVE, dan kiest u voor het collectief advies. Wij hebben al vele collectieven geholpen om samen zonnepanelen op het dak te plaatsen. Of u nu een gezellige, duurzame straat wilt of in een appartementencomplex stroom van uw dak wilt. Wij kunnen u hiermee helpen!

Zonadvies

Kies het uitgebreide zonadvies wanneer u serieuze plannen heeft om zonnepanelen aan te schaffen. Één van onze adviseurs komt bij u langs om uw situatie ter plekke te bekijken. U ontvangt een adviesrapport waarin alles staat wat u moet weten over de zonnepanelen op uw dak. Bovendien kunnen wij u helpen met het kiezen van de beste offerte. Én we kunnen hulp bieden met de BTW terugvraag. Wij maken het u zo makkelijk als mogelijk!

Totaalscan

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor energiebesparing en duurzame opwek? Of gaat u nog een stapje verder en wilt u met uw huis van het gas af? Wij geven u een besparingsadvies die u kunt aanvullen met de modules zonadvies en van-gas-los. Zelfs een subsidieaanvraag en de BTW teruggaaf kunnen we voor u verzorgen. Een totaalpakket op maat.

Speciaal voor klanten

Let op: bent u energieklant bij Grunneger Power? Dan ontvangt u €15,- korting op het Zonadvies. Bent u nog geen klant van Grunneger Power, maar wilt u wel graag ons advies mét korting ontvangen? Meld u dan hier aan als klant van lokale duurzame energie.

Wij zijn geen zonnepanelenleverancier of installateur. Wij geven een onafhankelijk advies over zonnepanelen, maar installeren zelf geen panelen. Wel hebben wij voorkeursleveranciers, die wij graag aan u voorstellen. We kunnen u daarnaast helpen met het vergelijken van offertes.