Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Grachtenfestijn Netwerkevenement (Groen Gas en Circulaire Economie)

28 augustus | 12:00 - 16:00

Op 28 augustus is Grunneger Power aanwezig bij het Grachtenfestijn, tijdens een netwerkbijeenkomst over Groen Gas. Op het programma staat een opening door wethouder Joost Van Keulen (12:00 uur), een fair-trade en duurzame lunch (12:30 uur), vertrek naar Gasterra met duurzaam vervoer door BMW (13:15 uur),  presentatie over groen gas bij Gasterra (14:00 uur), een presentatie over circuliaire economie (14:14 uur), een presentatie over de energieneutrale wereldzeilreis met zeilschip ‘Trintella 4 green’ en de bijbehorende plastic soup actie van Tjerk Ziwers en Niels Tammeling (14:30 uur) en de mogelijkheid tot netwerken.

Alle ondernemers, eindbeslissers en bestuurders zijn welkom op deze netwerkbijeenkomst. Aanmelden kan via: info@grachtenfestijn.nl

Over het Grachtenfestijn

Het programma is onderdeel van het Grachtenfestijn, dat op 27 en 28 augustus 2017 door Stichting Grachtenfestijn voor de 5e keer georganiseerd wordt. De Grachtenparade op zondag 27 augustus is het belangrijkste programmaonderdeel. Met ruim 100 groen/wit versierde boten en met meerdere boten die varen op duurzame energie (o.a. waterstof) is de parade weer een stuk duurzamer geworden. Daarnaast zijn er diverse koren geprogrammeerd die al zingend meevaren of op één van de waterterrassen van Groningen een optreden verzorgen.

Voor meer informatie en inschrijven kijkt u hier. Kijk hier voor het voorlopige programma.


Deel dit evenement

Gegevens

Datum:
28 augustus
Tijd:
12:00 - 16:00
Website:
http://grachtenfestijn.progressevents.nl/netwerkevenement/

Organisatoren

Groningen Geeft Energie
Progress Events

Locatie

Makro Groningen
Kattegat 1A
Groningen, Groningen Nederland
+ Google Maps