Advies

Totaaladvies

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor energiebesparing en duurzame opwek? Of gaat u nog een stapje verder en wilt u met uw huis van het gas af? Wij geven u een besparingsadvies die u kunt aanvullen met de modules zonadvies en van-gas-los. Zelfs een subsidieaanvraag en de BTW teruggaaf kunnen we voor u verzorgen. Een totaalpakket op maat.

Collectief advies

Wanneer u samen met uw buren zonnepanelen aanschaft, bijvoorbeeld als buurtproject of als VVE, dan kiest u voor het collectief advies. Wij hebben al vele collectieven geholpen om samen zonnepanelen op het dak te plaatsen. Of u nu een gezellige, duurzame straat wilt of in een appartementencomplex stroom van uw dak wilt. Wij kunnen u hiermee helpen!‘We werden van A tot Z begeleid!’

Ninke en Carla wonen in de Oosterpoort en hebben samen met hun straat – de Albertstraat – gebruik gemaakt van een collectief zonnepanelenadvies van Grunneger Power. “De begeleiding van Grunneger Power maakt het gewoon erg makkelijk. Je hoeft alleen nog maar te beslissen of je het geld er in wilt investeren. En je moet natuurlijk thuis zijn als de panelen geïnstalleerd worden. Verder werden we van A tot Z begeleid.”