Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bewonersavond ‘Betaalbaar & Duurzaam wonen in Selwerd-West’

8 december 2020 | 19:30 - 21:30

Samen plannen maken voor een lokaal warmtenet in jouw buurt: dat is Buurtwarmte. Een warmtenet dat in eigendom komt van bewoners. Warmte en beslissingen worden zo niet overgelaten aan grote bedrijven of de overheid alleen, maar doen we als bewoners samen! Zo krijgen we regie over onze eigen warmte. Power to the People!Grunneger Power begeleidt dit belangrijke proces. Dat doen we samen met jou en de bewoners(initiatieven) in jouw buurt. In Paddepoel, Selwerd en Vinkhuizen. Jij bent essentieel om de plannen voor warmte in jouw buurt verder vorm te geven. Immers, het is jouw buurt! Dat betekent dat je ons kunt vertellen waar op gelet moet worden in de wijk en wat jij belangrijk vindt als we het hebben over een duurzame warmtevoorziening. Heb je een huis-aan-huis-brief gehad? Dan nodigen we je uit om hierover mee te denken!

Via een (online) bijeenkomst op 8/12 informeren we je graag over het plan voor Buurtwarmte in jouw buurt. Met jou gaan we in gesprek over je wensen en ideeën over het vervolg! Hier kun je je opgeven: https://grunnegerpower.nl/buurtwarmte/. Op de dag voor de bijeenkomst ontvang je via de e-mail een link om mee te doen aan de online bijeenkomst.

Meedenken op een informatieavond
Via een (online) bijeenkomst informeren we je graag over het plan voor Buurtwarmte in jouw buurt. Met jou gaan we in gesprek over je wensen en ideeën over het vervolg! Hieronder kun je je opgeven. Op de dag voor de bijeenkomst ontvang je via de e-mail een link om mee te doen aan de online bijeenkomst.


Deel dit evenement

Gegevens

Datum:
8 december 2020
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie

Restaurant de Duindoorn
Duindoornstraat 91
Groningen,
+ Google Maps