Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Energie-pubquiz de Wijert – Maak kans op een energie-bespaartas

18 juni | 19:30 - 21:30

Gratis

Hoeveel weet jij over jouw wijk, over energie(gebruik) en hoe zit jij in het thema duurzaamheid? Grunneger Power en Wijkdeal De Wijert presenteren een energie-pubquiz! Vanuit het thema Bouw & Duurzaamheid voelen we je aan de tand. Je maakt ook nog eens kans om de energiebespaartas ter waarde van €80,- te winnen! We nodigen je van harte uit mee te spelen op donderdag 18 juni vanaf 19:30.

Aanmelden


 

In ongeveer een uur tijd neemt onze quizmaster je mee door 20 vragen in de categorieën: 1) De Wijert; 2) Energie; 3) Energiebesparing en 4) Duurzaamheid. Door deel te nemen met de quiz maak je op een toffe manier kennis met het thema Bouw en Duurzaamheid. Natuurlijk gaan we er niet vanuit dat je al diep in de materie zit: de vragen zijn meerkeuze, vrij van technisch geneuzel en uiteindelijk vertellen we je natuurlijk welk antwoord klopt en waarom.

 

Aanmelding is verplicht! Je kan je aanmelden via www.wijkdealdewijert.nl/pubquiz. Na je aanmelding krijg je een mail met informatie over hoe je meespeelt. Je hebt daarvoor in ieder geval een computer en internetverbinding voor nodig. De drie beste deelnemers winnen een energiebespaartas ter waarde van €80,-, met onder anderen een waterbesparende douchekop, LED lampen en wat lekkere dingen. Met de maatregelen uit de energiebespaartas kan je jaarlijkse besparing aan energie en water oplopen tot zo’n €200 euro per jaar. Wow, das dubbel winnon!

 

Heb je in de tussentijd vragen? Dan kan je terecht bij info@wijkdealdewijert.nl.

De energiebespaartas wordt aangeboden door het Energieloket Groningen. Het loket is een samenwerking tussen de Gemeente Groningen en energiecoöperatie Grunneger Power.


PS: Wil je nu al meer weten over hoe we in de Wijert bezig zijn met energiebesparen? In deze blog vind je praktische tips en tricks.

 


Deel dit evenement

Gegevens

Datum:
18 juni
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
Website:
www.wijkdealdewijert.nl/pubquiz

Organisatoren

Wijkdealcafe de Wijert
Grunneger Power

Locatie

online
Website:
www.grunnegerpower.nl