Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Extra Algemene Ledenvergadering Grunneger Power

2 juli 2019 | 20:00 - 22:00

Zoals we je hebben laten weten, zijn we in april ons doorontwikkeling traject als GP gestart. Via de nieuwsbrief hebben we je als lid meegenomen in hoe dit traject er op hoofdlijnen uitziet, tot aan de komende Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze ALV vindt plaatst op dinsdagavond 2 juli om 20:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur) bij Nijestee (Damsterdiep 1).

Na de afgelopen ALV op 11 april (leden hebben het verslag toegestuurd gekregen), zijn er twee extra ledenbijeenkomsten geweest, op 24 april en 6 mei. Tijdens deze bijeenkomsten zijn verschillende werkgroepen ingesteld, namelijk werkgroep 1: ‘bestuur en directie’ en werkgroep 2: ‘strategie en inhoud’. Deze werkgroepen bereiden op dit moment een voorstel voor, die wordt gerapporteerd aan het bestuur. Het bestuur zal deze voorstellen meenemen naar de ALV op 2 juli. Daarnaast zal op de agenda staan: de installatie van een nieuw bestuur, decharge van het huidige bestuur en de overdracht van Zonnepark Vierverlaten. Laat je weten of je komt? Omdat we graag zorgen voor voldoende koffie, thee en zitplaatsen, is aanmelden verplicht. Dat kan hier.

NB: wil je je nog aansluiten bij één van de werkgroepen? Dat kan! Stuur dan een e-mail naar: info@grunnegerpower.nl. Wij zorgen dat jouw gegevens bij de werkgroep terecht komen. De werkgroep zal je uitnodigen voor de volgende vergadering.


Deel dit evenement

Gegevens

Datum:
2 juli 2019
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Nijestee
Damsterdiep 1
Groningen,