Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fossielvrije weken: de Kick-off

3 maart | 13:30 - 18:00

Met je bedrijf twee weken fossielvrij reizen: dat kan prima. Tijdens de fossielvrije weken doen héél veel Noord-Nederlandse bedrijven, organisaties en overheden mee aan deze uitdaging. Op 4 maart is de kick-off van de Fossielvrije weken in de EM2. 

Twee weken feest zonder een druppel fossiele brandstof! Dat is wat er 1 tot 13 juni staat te gebeuren in heel Noord-Nederland. Met drie teams vanuit Groningen, Drenthe en Friesland, aangevuld met een grote groep studenten, wordt een evenement georganiseerd dat nog nooit eerder op de wereld in deze orde van grootte vertoond is: de Fossielvrije Weken!

Op 4 maart trappen we af met een inspirerende Kick-off in de EM2 te Groningen! Tijdens deze bijeenkomst wordt voor alle belangstellende bedrijven, instellingen en organisaties uitgelegd wat je kunt doen om twee weken fossielvrij te reizen, en wordt inspiratie gedeeld over wat er nu allemaal al fossielvrij kan. Voor ambassadeurs en koplopers die hun ideeën en concepten graag in de spotlight zetten en nieuwsgierigen die zich graag laten inspireren om er tijdens de Fossielvrije Weken helemaal klaar voor te zijn!


Deel dit evenement

Gegevens

Datum:
3 maart
Tijd:
13:30 - 18:00
Website:
https://fossielvrijeweken.nl/persbericht-de-fossielvrije-weken-trappen-groots-af/

Locatie

EM2
Suikerunielaan 6 + Google Maps