Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Impact Avondcollege #4 – Het zakelijke aspect

15 oktober 2019 | 17:30 - 21:00

Meer weten over circulair / impactvol ondernemen en de veranderende economie? Dan zien we je graag bij de Impact Avondcolleges van Impact Noord! Ontmoet en leer van o.a. Renzo Deurloo van GreenFox, Mark Kulsdom van The Dutch Weed Burger en Bert van Son van Mud Jeans. Het wordt interessant en we gaan de diepte in!

Het vierde en laatste Impact Avondcollege met de oprichter Renzo Deurloo van GreenFox. Met dit innovatieve bedrijf verduurzaamt Renzo gebouwen met mensen ‘met een voorsprong op de arbeidsmarkt’. Renzo vertelt over de zakelijke reis die zij hebben gemaakt en hoe zij commercieel succes boeken met GreenFox. Met een inleiding vanuit Hanzehogeschool of Rijksuniversiteit Groningen

Programma:

Inloop en buffet: 17.15 uur
College: 18.00 – 21.00 uur
Locatie: Praediniussingel 59, Groningen (voormalig Natuurmuseum)

GP is trots lid van Impact Noord. Speciaal voor GP-leden hanteren we daarom een speciaal tarief. Je bent erbij voor slechts €50,- per avond (i.p.v. €75,-). Het zijn stuk voor stuk inhoudelijk sterke colleges, mét een volwaardige vegetarische maaltijd vooraf! En studeer je nog? Dan zijn deze events voor jou gratis.


Deel dit evenement

Gegevens

Datum:
15 oktober 2019
Tijd:
17:30 - 21:00

Organisator

Impact Noord
Website:
www.impactnoord.nl

Locatie

Praediniussingel 59
Praediniussingel 59
Groningen, Netherlands
+ Google Maps