Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kli­maat­top Noord-Ne­der­land

31 oktober 2019 | 09:00 - 17:00

De tweede editie van de Noord-Nederlandse klimaattop staat in het teken van ‘Meters maken in de energietransitie’. De klimaattop is een dag voor gemeenten, provincies en overheid met een focus op het maken van concrete afspraken, een beursvloer met innovaties en inhoudelijke themasessies. Want: in Noord Nederland zitten we niet stil! De Oude Suikerfabriek in Groningen is deze dag hét inspirerende hart van de regio.

Grunneger Power is aanwezig, samen met de Groninger Energiekoepel en de Natuur en Milieufederatie Groningen. Samen presenteren we hier onze Coöperatieve Aanpak voor gemeenten en aardgasvrij-initiatieven.

Wat is er verder allemaal te verwachten? Een dag boordevol energie, inspiratie, actie en de allerlaatste ontwikkelingen. Thema’s die je tegenkomst op deze dag zijn: gedrag, human capital, circulaire economie, gebouwde omgeving, bedrijf-en-terrein, reizen en vervoer, netcapaciteit en infrastructuur, warmte en water, regiobeleid met RES en waterstof. Dit alles onder begeleiding van presentatoren Harm Edens en Marijke Roskam. ​​​​​​​

Meer weten over de Klimaattop? Meer informatie op de website >


Deel dit evenement

Gegevens

Datum:
31 oktober 2019
Tijd:
09:00 - 17:00
Site:
https://klimaattopnoord.nl