Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwjaarsborrel 050 Buurtwarmte

29 januari 2019 | 17:00 - 19:00

Januari 2019: een nieuw jaar, een frisse start. Het is de tijd van goede voornemens, mooie plannen en nieuwe ideeën. Wij van Paddepoel Energiek en Grunneger Power zijn, samen met bewoners, druk bezig met een prachtig project: Buurtwarmte Paddepoel. Een bewonersinitiatief voor duurzame verwarming die gasaansluitingen in onze buurt uiteindelijk kan vervangen. De energietransitie, het klimaatakkoord: iedereen heeft het erover maar bewoners in Paddepoel zijn alvast begonnen. We hebben daarom zin in het nieuwe jaar!
We nodigen graag alle Paddepoelers uit om op dinsdag 29 januari tussen 17.00 en 19.00 uur op het nieuwe jaar te proosten.
In de Plutozaal (Plutolaan 329) maken we het gezellig met muziek, hapjes, drankjes én een glaasje bubbels om mee te proosten. Ter plekke worden er ook lekkernijen bereid, niet met gas maar elektrisch. Echte Paddepoelers komen vertellen over vroeger. We kijken ook nog even in de toekomst van onze wijk, er staat namelijk een hoop te gebeuren.

We zorgen zelfs voor vervoer. Niet alleen als u slecht ter been bent, maar ook als u droog of in stijl wilt arriveren. Wij halen en brengen u met plezier in onze milieuvriendelijke elektrische auto. Wilt u zelf ook eens elektrisch rijden? Neem gerust plaats achter het stuur, dan rijden we een rondje door de buurt. Tot slot: na afloop wacht er een presentje op u. Vergeet u zich niet aan te melden? Dat kan via deze link.

Wij verheugen ons op uw komst en neem vooral uw buren mee!

Buurtwarmte Paddepoel heeft geen winstoogmerk en is een initiatief van Paddepoel Energiek en Grunneger Power. Wil je meer weten? Kijk op onze website of kom naar de Koffietafel, elke dinsdagmiddag van 13:00-17:00 uur in de Plutozaal (Plutolaan 329). 


Deel dit evenement

Gegevens

Datum:
29 januari 2019
Tijd:
17:00 - 19:00

Locatie

Plutozaal
Plutolaan 329
Groningen,