Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging: Presentatie Conceptontwerp Duurzaam Buurtwarmtenet en Buurtwarmtecentrale Paddepoel-Noord

26 november 2019 | 19:30 - 21:30

We hebben er het hele jaar aan gewerkt en nu is het eerste ontwerp eindelijk klaar. Wij presenteren u: het conceptontwerp ‘Duurzame Buurtwarmtenet en Buurtwarmtecentrale’ voor Paddepoel-Noord. Een gasaansluiting wordt dan overbodig en de gebruikers zijn zelf eigenaar van hun warmtevoorziening, als ze hiervoor kiezen. Dit duurzame plan is niet alleen vóór maar ook dóór Paddepoelers bedacht. Daarom staat bij dit project het belang van de eindgebruiker, u dus, voorop. Het uitgangspunt is: Buurtwarmte is betaalbaar en niet duurder dan een gasaansluiting. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we wel uw steun nodig.

We nodigen u graag uit om te komen naar de presentatie van het conceptontwerp op:
dinsdagavond 26 november om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) in de Bisschop Bekkersschool, Siriusstraat 1.

Dan laten we het ontwerp zien en kunt u bij verschillende tafels nadere uitleg krijgen en vragen stellen. Uiteraard zorgen wij voor een drankje.

We presenteren dan ook het magazine ‘Buurtwarmte Paddepoel – Bewoners de baas over hun duurzame warmte’. Hierin wordt het conceptontwerp in woord en beeld uitgelegd. In het magazine vertellen Paddepoelers en betrokken experts ook wat buurtwarmte precies inhoudt en wat het voor u zou kunnen betekenen. Goed om te weten: in ons plan spelen commerciële energieaanbieders geen rol. Bewoners worden zelf eigenaar van de warmtevoorziening in een coöperatie. Daarom is het belangrijk om alle Paddepoelers bij deze plannen te betrekken. We hopen dat u na de presentatie van het warmtenet en buurtwarmtecentrale net zo enthousiast bent als wij en achter ons gaat staan. Dat helpt ons om door te gaan met dit plan!

We horen graag of u komt. U kunt zich aanmelden via de website van Buurtwarmte Paddepoel.


Deel dit evenement

Gegevens

Datum:
26 november 2019
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie

Bisschop Bekkersschool
Siriusstraat 1
Groningen,
+ Google Maps