Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verjaardag Vierverlaten Vietstocht

20 september 2018 | 16:45 - 20:30

Het eerste verjaardagsfeest van Zonnepark Vierverlaten viel letterlijk en figuurlijk in het water (lees: die hebben we moeten uitstellen). En dat gaf ons de gelegenheid om een nóg knallender feestje voor te bereiden: de ‘Verjaardag Vierverlaten Vietstocht’.

Wat?
Op donderdag 20 september 2018 om 17:00 uur (verzamelen vanaf 16:45 uur) stappen we met z’n allen op de fiets naar Hoogkerk om daar het zonnepark te bewonderen. We kunnen nog niet alles verklappen, maar we kunnen je wel beloven dat het een mooie tocht wordt! Op het zonnepark zelf hebben we een speciaal programma voorbereid. Samen met jullie fietsen we verder naar Leegkerk, waar we proosten en genieten van een borrelhapje, biertjes en blues. Vanaf daar kun je op eigen gelegenheid naar huis fietsen. Je wordt niet thuisgebracht 😉
In verband met de voorbereidingen is aanmelden verplicht. Dat kan via de groene knop:
Ik kom naar de verjaardag van Zonnepark Vierverlaten op 20 sept
 
Een aantal praktische zaken:

  • We verzamelen om 16:45 op de Grote Markt in Groningen. We vertrekken om 17:00.
  • De fietstocht vindt plaats rond etenstijd. Wij regelen voor jou een soepje en een lekker broodje voor onderweg.
  • Wordt het op 20 september slecht weer? Dan krijg je van ons een waterdichte poncho, zodat je toch droog bij het zonnepark en het kerkje aankomt. Wel is het verstandig om oude schoenen of regenlaarzen mee te nemen. Het zonnepark kan flink drassig zijn met regenachtig weer.
  • Heb je geen fiets of mogelijkheid om te fietsen, maar wil je wel graag met ons mee? Vermeld dat dat in de opmerkingen van het aanmeldformulier. Wij zorgen dan dat je toch mee kunt.
  • De fietstocht is ongeveer 17,5 km lang. Het programma van de ‘Verjaardag Vierverlaten Vietstocht’ eindigt om ongeveer 20:30 uur in Leegkerk

Nog steeds geldt: iedereen is welkom! Jij, maar ook je buurman / collega / vriend(in), die het park altijd al van dichtbij heeft willen zien, mag komen. We hopen met jou de verjaardag te vieren. Tot dan!


Deel dit evenement

Gegevens

Datum:
20 september 2018
Tijd:
16:45 - 20:30

Organisator

Grunneger Power
Site:
www.grunnegerpower.nl

Locatie

Grote Markt
Grote Markt
Groningen, Groningen Nederland
+ Google Maps