Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Windplatform: informatiebijeenkomst Westpoort

30 januari | 19:30 - 21:00

In Groningen vinden we dat inwoners vroegtijdig moeten kunnen meedenken en meebeslissen of en onder welke voorwaarden windenergie mogelijk is. Dit is nieuw. De coöperatieve vereniging Grunneger Power, Natuur- en Milieufederatie Groningen en gemeente Groningen hebben de handen ineen geslagen om de haalbaarheid van windenergie te onderzoeken.

Samen verkennen we welke mogelijkheden er zijn. Specifiek onderzoeken we het gebied Westpoort aan de A7 en het gebied Roodehaan/Stainkoel’n bij de A7. Dit doen we onder de noemer “Verkenning Windplatform”.

 

Er worden regelmatig informatiebijeenkomsten georganiseerd waar omwonenden op de hoogte worden gebracht van de ontwikkelingen. Ook de klankbordgroepen presenteren er hun bevindingen. Omwonenden van de gebieden Westpoort en Roodehaan zijn van harte uitgenodigd voor de informatiebijeenkomsten.

De eerstvolgende informatiebijeenkomsten zijn op 29 januari (Roodehaan) en 30 januari (Westpoort). Je kunt je aanmelden via https://www.windplatformgroningen.nl .


Deel dit evenement

Gegevens

Datum:
30 januari
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

Westpoort