Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Werken met een Warmtebeeldcamera (Selwerd)

28 januari | 19:00 - 20:30

Gratis

De drukbezochte workshops ‘Werken met een Warmtebeeldcamera’ zijn terug! Jij doet toch(t) ook mee?

Op maandagavond 28 januari 2019 van 19:00-20:30 uur nemen energiecoach Richard (van Grunneger Power) en Anne van Sunny Selwerd je mee door de mogelijkheden van de warmtebeeldcamera. Je leert hoe je de camera gebruikt en hoe je warmtelekken kunt herkennen. De workshop wordt georganiseerd voor bewoners van de Oosterpoort. En deelname is helemaal gratis, hoe tof!

Waarom is dit zo geweldig?
Met een warmtebeeldcamera worden de warmtelekken van een woning gemeten. Door te leren omgaan met een warmtebeeldcamera is het mogelijk om zelf warmtelekken in huis te detecteren en daarmee besparingsmaatregelen te bepalen. Een héél handige, makkelijke en leuke manier om elkaar concreet te helpen in verduurzaming! Richard neemt ons allemaal graag mee in een workshop, zodat je daarna zelf op pad kunt om jezelf en je buren te helpen.

Opgeven is verplicht
We hanteren maximum aantal van 25 deelnemers per workshop. Zo kunnen we iedereen voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding bieden. Kun je niet op 28 januari? Niet getreurd, er worden in andere wijken ook workshops georganiseerd. Kijk daarvoor in onze agenda.

Meld je hier aan >

Dit evenement wordt mede-georganiseerd met Sunny Selwerd. Het evenement is ook toegankelijk voor mensen van buiten deze wijk!


Deel dit evenement

Gegevens

Datum:
28 januari
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
,
Website:
https://grunnegerpower.nl/workshop-warmtebeeldcamera/

Organisator

Sunny Selwerd
Website:
https://www.sunnyselwerd.nl

Locatie

Wijkbedrijf Selwerd
Bottelroosstraat 3
Groningen,
+ Google Maps