Het is groen en staat voor de deur…

30 april 2019

Het staat voor de deur; de energietransitie. Hoe kunnen we onze Stad, buurt en jouw huishouden verduurzamen? De komende weken reist onze Ambassadeur-Deur door de hele Stad.

Heb jij de groene deur gespot? Dan is er in jouw wijk is dus een Ambassadeur van Grunneger Power actief. Geweldig! Annemieke, Gerard en Marieke zijn van die ambassadeurs. Zij zetten zich in voor een duurzaam Groningen. Dit doen zij door letterlijk de deur (de Ambassadeur-Deur) voor jou open te zetten en je uit te nodigen voor een kop koffie. Zij helpen al jouw vragen te beantwoorden over het opwekken, besparen en gebruiken van lokale, groene energie. Een stok achter de deur dus, om écht aan de slag te gaan! Vrijblijvend, gratis en laagdrempelig.

De Ambassadeur-Deur staat voor jou open op de volgende locaties en tijdstippen:
8 april van 13:00-17:00 uur bij Marieke (Schilderswijk)
12 mei van 13:00-17:00 uur bij Sietske (de Hoogte)

19 mei van 13:00-17:00 uur bij Els (Paddepoel)
26 mei van 13:00-17:00 uur bij Gerard (Helpman)
2 juni van 13:00-17:00 uur bij Nynke (Binnenstad)
23 juni van 13:00-17:00 uur bij Annemieke (Onnemaheerd in Beijum, te herkennen aan de groene deur)

Grunneger Power?
Yes. Grunneger Power is de grootste energiecoöperatie in Groningen en één van de grootsten van Nederland. Hier kun je meer over ons vinden online. We staan ook voor je klaar in onze winkel aan de Oude Boteringestraat 68. Met veel aandacht en daadkracht zorgen we er samen met meer dan 2.500 andere leden voor dat er 100% groene energie wordt opgewekt dóór Groningers, vóór Groningers. En dat is uniek. Daardoor wordt Groningen duurzaam en de wereld een stuk mooier.

Geen vraag is te gek
Heb je geen geschikt dak voor zonnepanelen, maar wil je toch duurzaam investeren? Heb je met je buren een goed idee om de straat te verduurzamen? Of wil je weten hoe groene stroom nou echt werkt? Is een warmtepomp nou een slimme manier van verduurzaming van jouw woning? Hoe kun je je VvE verduurzamen, zonder gedoe? Of wil je een dak in de buurt omdopen tot collectief zonnedak, zoals bijvoorbeeld bij de Alfa Postcoderoos? Kom maar op!

Wel een energievraag, maar geen tijd om langs te komen op de dag zelf? Neem dan contact met ons op!