Elektrische deelauto

Samen met de mensen van Paddepoel Energiek gebruikt het GP-team een electrische deelauto. Dat is een elektrische Volkswagen E-Golf, die inmiddels door acht mensen intensief wordt gebruikt. Zo zorgen we er samen voor dat er zeven minder auto’s op straat komen, we kosten besparen, en er meer ruimte overblijft voor groen en voor fietsen. En weet je wat nou mooi is? De auto rijdt op Groningse stroom die wordt opgewekt door zonnepanelen in Zonnepark Vierverlaten en door de zonnedaken op het Alfa-college. Groener wordt het niet!

Eerlijk zullen we delen

Een auto delen met z’n 8-en, werkt dat? Ja! Door goede afspraken te maken lukt het ons om de auto eerlijk te delen. Met een Whatsapp-groep, een gedeelde agenda, goed fatsoen en een flinke voorraad snoep in het dashboardkastje, komen we een heel eind. Een auto delen is niet alleen financieel voordelig en duurzaam, maar ook erg leuk!

Nieuwsgierig?

Heb je goede vrienden, leuke buren of -net als wij- geweldige collega’s? Dan is een elektrische deelauto iets voor jou. Benieuwd naar onze ervaringen of wil je kennismaken met elektrisch rijden? Wij lenen onze auto graag aan je uit. Bevalt het goed en wil jij een deelauto? Daar helpen wij je bij. Neem dan contact met ons op.

Psssst... geen deelauto, maar wél voordelige Groningse groene stroom tanken? Vraag hier je GP-laadpas aan


De elektrische deelauto is mede een succes door:
Image Image Image

Deel deze pagina