Image
Image

Jouw gratis check!

Verduurzamen; best een puzzel. Waar begin je? En waar begin je áán? Om ervoor te zorgen dat jij weet waar je aan toe bent, welke korte- en lange termijn kansen er voor jouw onderneming liggen voorziet Grunneger Power in een gratis eerste check. Energiecoach Richard komt bij je langs, inventariseert het bedrijfspand en adviseert jou. Onafhankelijk, gratis en snel.

Jouw gratis check wordt mede mogelijk gemaakt door Groninger City Club en is beschikbaar voor alle ondernemers in de Gemeente Groningen. Het eerste bezoek duurt maximaal 1,5 uur. Dat is in de meeste gevallen ruim voldoende. Wees er op tijd bij: deze gratis service is beperkt beschikbaar!

 


Wat moet ik doen?

Weet je dat je als ondernemer ook moet voldoen aan wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid en energie? Dit heet het "EBS" (Energieregistratie en Bewakingssysteem). Grunneger Power helpt jou om simpel te voldoen aan deze wet- en regelgeving. Dat doen we door middel van een online tool én een coach die alles voor je regelt. Die aanpak maken we inzichtelijk en rendabel voor je. De tool meet, de coach analyseert en adviseert waar de besparingskansen binnen jouw onderneming liggen. Zonder grote voorinvesteringen te doen, kun je iedere maand fors energie besparen. Daardoor daalt jouw energierekening en verbeteren de energieprestaties. Zo voldoe je makkelijk aan de wetgeving, en maak je Groningen een stukje groener. Lekker gewerkt!

Contact opnemen


Hoe kan ik rendabel verduurzamen?

Verduurzamen is ook op financieel vlak een kans. Immers, energie is ook geld. Energie besparen, of zelf opwekken, helpt ondernemers om fors minder uit te geven aan vaste lasten. Benieuwd naar de kansen voor jouw onderneming? Wij ontzorgen jou daar volledig in en leveren onafhankelijk en eerlijk maatwerk. Als je wilt nemen we alle tijd jou alles uit te leggen. Heb je daar geen behoefte aan of tijd voor? Ook goed, dan fixen we het voor je.

Lees hier wat voor voordeel Sil Doeksen van De Drie Gezusters uit zijn besparingsacties haalt. Samen met Caspar Kortekaas van Euroborg-bioscoop Kinepolis bewezen we eerder dat je ook in een huurpand veel kunt besparen en dus financieel kunt profiteren. New Nexus is al superduurzaam, en investeerde in Zonnepark Vierverlaten. Maar ook voor kleinbedrijf kan rendabel verduurzamen een enorme uitkomst zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Je bedrijf nog verder vergroenen

Image

Deelauto met collega's

Want een auto van de zaak is zó 2012


En ik ben hip

Image

Zonnestroom zonder panelen op je dak

Doe een investering in Zonnepark Vierverlaten


Vertel mij meer

Image

Je bedrijf in het zonnetje zetten

Maak van je dak een groene energiecentrale voor de buurt


Hoe werkt dit

Lokale groene stroom kopen

Goed voor je bedrijf, en voor de wereld


Groene stroom kopen

Zonnestroom zonder panelen op je dak

Doe een investering in Zonnepark Vierverlaten


Vertel mij meer

Deelauto met collega's

Want een auto van de zaak is zó 2012


En ik ben hip

Je bedrijf in het zonnetje zetten

Maak van je dak een groene energiecentrale voor de buurt


Hoe werkt dit