Bewoners zetten zich in voor verduurzaming in de Oosterparkwijk

30 april 2019

Sedumdaken, warmtescans, zonnepanelen; het gonst al van de initiatieven in de Gerbrand Bakkerstraat. Wat is er mogelijk in deze straat in de Groningse Oosterparkwijk? En waar is überhaupt behoefte aan? GP’er Jan Willem kwam bij ons met deze vraag, en inmiddels werkt hij met een committee aan een eerste bijeenkomst. Bewoners zijn welkom op 20 maart om 20:00 uur, bij Borgmanschool, Vinkenstraat 1 in de Oosterparkwijk.
Interactieve sessie
In deze interactieve sessie gaan we samen bepalen hoe en wat we met elkaar kunnen doen om in de Gerbrand Bakkerstraat de verduurzaming een boost kunt geven. Denk aan collectieve inkoopacties, leren van elkaars ervaringen met bijvoorbeeld zonnepanelen, een elektrische laadpaal, het doen van een isolatiecheck in je huis, zodat je de juiste maatregelen kunt nemen of een gezamenlijke moestuin.
Want, samen kunnen we immers meer dan alleen!
Woon je in de Gerbrand Bakkerstraat? Dan ben je reeds uitgenodigd. Wil je meer informatie? Woon je in een andere straat in de Oosterparkwijk en wil je ook voor groen gaan? Laat het dan graag weten, door te mailen naar info@grunnegerpower.nl.