Brief aan ‘onze’ Steven

29 januari 2021

Beste leden,

In een recent krantenartikel worden uitingen gedaan over Grunneger Power en specifiek Steven. Als collega's willen we hier op persoonlijke titel op reageren.

Het is hard werken, dat bouwen aan een duurzaam Groningen. Elke medewerker van Grunneger Power zet zich met ziel en zaligheid in voor onze prachtige beweging. Inclusief "onze" Steven.

Steven kennen wij als een integer, gepassioneerd en betrouwbaar mens. Als collega, leidinggevende en directeur inspireert hij ons met zijn visie op een nieuw, democratisch energiesysteem. Een systeem waarin we als burgers een actieve rol hebben, en regie hebben over onze eigen energie. Bouwen aan dat systeem doen wij door en voor de leden van Grunneger Power, alle collega’s, en iedereen om hem en ons allemaal heen die zich inzet voor een betere wereld.

Wij geloven erin dat we samen meer kunnen dan alleen.

Samen hebben we een team gebouwd, waarin teamwerk, kennis, expertises en vaardigheden aanvullend aan elkaar zijn. Waar we elkaar vertrouwen, fouten durven te maken, en waarin we van elkaar mogen blijven leren. Steven is directeur, en in het dragen van zijn verantwoordelijkheden gedraagt hij zich daar ook altijd naar. In de dagelijkse omgang is hij voor ons één van de fijnste collega's die je kunt wensen. Ongekend trots zijn wij op hem en om onderdeel te zijn van de werkorganisatie van Grunneger Power. Wij herkennen het beeld wat wordt geschetst in een aantal krantenartikelen dan ook totaal niet, en staan achter "onze" Steven.

Immers, samen kun je écht veel meer dan alleen, en mensen als Steven zijn het blinkende voorbeeld daarvan.

Marie Smeding, Mirjam Pruis, Esmée Ottens, Job Hoogendoorn, Dion Hagenauw, Richard Hesling, Joep Broekhuis, Anne Huizinga, Marieke Wiersma en Annemarie Hofman.