Vacature Community begeleider

* Bedankt voor je interesse om te werken bij Grunneger Power. Deze vacature is inmiddels ingevuld. *

Grunneger Power is de grootste energiecoöperatie in Groningen, en een van de grootste van Nederland. Erg gaaf, want hiermee vervullen we een pioniers-positie. Dat fixen we met bloed, veel zweet en soms ook tranen - en heel veel taart en misschien ook wel biertjes.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij van in ieder geval 1 september 2019 t/m 1 februari 2020 de beste Community begeleider die er is.


Wat doe jij?

Jij zorgt voort de professionele begeleiding van straten, wijken, sportclubs en andere groepen in Groningen die willen verduurzamen. Dat doe je volgens de participatie-methode die Grunneger Power, samen met partners, heeft ontwikkeld. Je bent daarmee in staat om bottum-up initiatieven in communities te starten, en op positieve wijze verder te brengen tot volledige, capabele, en energieke collectieven die in staat zijn om zelfstandig hun deel van Groningen te verduurzamen. Centraal hierin staan altijd samenwerken, respect, luisteren, daadkracht, koppelkansen zien, creatief zijn binnen en buiten de mogelijkheden.

Een gaaf en belangrijk pakket aan werkzaamheden, waarin je werkt met het meest waardevolle wat GP heeft: actieve Groningers! En, waarin we ook nog het liefste hebben de je snal doorhebt dat GP een voorloper is op veel vlakken; en we dus ook verwachten dat je om kunt gaan met onzekerheid, dit juist omarmt en dus kansen pakt. Kennis van bestaande wijkstructuren binnen Groningen is ontzettend handig, en een pré.

Jouw functie is zowel strategisch als uitvoerend, dit geldt ook voor jou mentaliteit. Immers, groen moet je doen! Strategisch vooruit- en meedenken is wel zeer gewenst. owel intern als richting externe opdrachtgevers. Ook werk je efficiënt en gestructureerd. Aanpoten op verschillende vlakken dus.

Wie ben jij?

Kom maar door! In ons team past een aanpakker; een open, authentieke nieuwe college. Jong (van geest) en no-nonsense.

Aanbod

We bieden je een baan bij onze snelgroeiende organisatie, die werkt aan een betere wereld. Dat doen we met een hecht team dat hard werkt vanuit onze winkel aan de Oude Boteringestraat in Groningen. We werken volgens de principes van Holacracy. Daarin staat zelfsturing en verantwoordelijkheid nemen centraal. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Ook kun je gebruik maken van de elektrische deelauto.
Het betreft een functie voor 3 dagen per week.

Plezier in het werk is bij ons heel belangrijk. Je krijgt uiteraard de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om werk en privé goed in balans te houden. Wij hechten veel waarde aan slechte humor en volledig onvermogen tot zelfreflectie.


Interesse in deze toffe functie? Neem dan contact met ons op.

Stuur voor 1 augustus een e-mail met motivatie en CV naar info@grunnegerpower.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature