Energie van Ons voor het vierde jaar op rij groenste stroomleverancier! 

16 december 2021

Apetrots zijn wij op onze energieleverancier Energie vanOns! Voor het vierde jaar op rij verkoos de Consumentenbond hen tot groenste stroomleverancier van Nederland. De groene stroom van Energie vanOns komt namelijk deels van eigen lokale opwek projecten, zoals bijvoorbeeld onze zonneparken Meerdorpen en Vierverlaten. Als coöperatie vinden wij het superbelangrijk dat onze energie van lokale opwek projecten komt en dat alle inwoners van Grunn regie over hun eigen energie kunnen hebben. Alleen ga je sneller, samen kom je verder tenslotte. 

In Groningen betalen we jaarlijks 107 miljoen euro aan onze energierekening. Dit geld komt grotendeels terecht bij vervuilende energiemaatschappijen en aandeelhouders. Wij doen dat anders! De winsten van Grunneger Power worden rechtstreeks geïnvesteerd in Grunn. Daarmee worden we minder afhankelijk van grote bedrijven én wordt Groningen duurzamer!

Vind jij dit ook belangrijk en wil je de groenste leverancier van Nederland? Sluit je dan bij ons aan door direct klant te worden van Energie vanOns. Dan word je automatisch lid van Grunneger Power en steun je ons mooie werk voor en door Groningers.Alleen lid worden kan ook. Dat is gratis en geeft je naast dat je ons steunt in onze lokale activiteiten om @gemeente Groningen te verduurzamen ook nog heel veel leuke voordelen. 

En omdat wij 10 jaar bestaan krijg je als jij in december energieklant of gratis lid van Grunneger Power wordt van ons een toffe Grunneger Power tas thuisgestuurd! Die wil je toch? 

Meer informatie over het onderzoek en de ranking van meest groene naar grijze energie leveranciers lees je hier