Jouw wijkenergiecoach

Thuis verduurzamen? Een wijkenergiecoach helpt jou! Deze helden gaan Groningen door om ervoor te zorgen dat iedereen persoonlijk advies krijgt over verduurzamen. Gratis! Tijdens een kort bezoek bij jou thuis adviseert de wijkenergiecoach jou over kleine energiemaatregelen die ervoor zorgen dat je energie (en dus ook geld) bespaart. Wil je de meer zware maatregelen treffen in je huis? Kijk dan op de website van Energieloket Groningen voor meer informatie.

Gratis energietas t.w.v. €50,-

Samen stellen jullie een energietas t.w.v. €50,- op maat samen. Indien nodig krijg je daarmee bijvoorbeeld gratis radiatorfolie, tochtstrips of LED-lampen. Helemaal voor niets! We doen er alles aan om verduurzaming zo makkelijk mogelijk voor je te maken.

Wie is mijn coach?

De wijkenergiecoach is een getrainde vrijwilliger. Iemand die jouw wijk kent en jou onafhankelijk adviseert. Zo ook Be. Be is actief als wijkenergiecoach in de Oosterpoort. Is er geen wijkenergiecoach in jouw omgeving? Geen punt; dan kiezen we uit de beschikbare coaches vanuit omringende wijken.

Koken en verwarmen zonder aardgas

In 2035 is gemeente Groningen aardgasvrij. Dat betekent dat we thuis andere manieren van verwarming en koken moeten omarmen. Wat betekent dat voor jou thuis? Welke keuzes zijn er voor jou? De wijkenergiecoach informeert jou en adviseert ook hierover tijdens het bezoek thuis. Omdat de wijkenergiecoach onderdeel is van Grunneger Power, weet je zeker dat het advies wat jij krijgt onafhankelijk is.


Deze gratis service wordt aangeboden door Grunneger Power en gemeente Groningen, binnen het Energieloket.
ImageImage

Ook wijk-energiecoach worden?

Tof! Omdat de vraag naar hulp bij verduurzamen groot is zijn we op zoek naar wijkenergiecoaches. In de vacature vind je hier meer informatie over.

Naar de vacature