Energysense: meedoen aan wetenschappelijk onderzoek?

30 april 2019

Het is één van de grootste uitdagingen van de nabije toekomst: de overgang naar een duurzame samenleving. Hier is nieuwe kennis voor nodig. Het is bijvoorbeeld belangrijk om inzicht te krijgen in gedrag en energiegebruik van huishoudens. Energysense voorziet onderzoekers van o.a. Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool Groningen van informatie. Met deze informatie kunnen we samen zo goed mogelijk antwoord geven op belangrijke energievraagstukken. Jouw rol hierin is cruciaal: die informatie heb jij.

Energysense is een “living lab” op het gebied van slimme energie, waar 10.000 huishoudens in Groningen, Friesland en Drenthe aan kunnen deelnemen. En jij hebt de mogelijkheid om hieraan mee te doen!

Als je meedoet aan energysense, deel jij je geanonimiseerde gegevens van je slimme meter en over je woonsituatie met onze onderzoekers. Ook als je nog geen slimme meter hebt, kun je je aanmelden voor dit unieke onderzoek. Meedoen kost nauwelijks moeite en is niet alleen interessant voor jou, maar erg belangrijk voor ons allemaal.

Energysense is non-profit, en werkt samen met Grunneger Power omdat we er beide naar streven een hechte relatie met jou op te bouwen rondom het thema energietransitie. Zo werken we optimaal samen aan een duurzame toekomst.

Inschrijven, of meer weten over energysense? Bezoek dan de website www.energysense.nu.