GEZOCHT: Groningers die hun huis verduurzamen

2 september 2021

Heb jij fantastische vloerisolatie, kook jij op inductie of heb je een groen dak laten aanleggen en wil je anderen inspireren hetzelfde te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Duurzame ervaringen 

Om inspiratie en handige tips en tricks met elkaar te delen organiseren Grunneger Power en verschillende wijkinitiatieven de Duurzame Huizenroute 2021. Voor koopwoningeigenaren én huurders. Tijdens deze huizenroute stel jij jouw woning open voor geïnteresseerden en vertel je over de duurzame toepassingen bij jou thuis. Dit kan van alles zijn; van HR++ glas tot zonnepanelen, van een groen dak tot een tegelloze tuin en van warmtepompen tot een warmtenet. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Meld je dan nu aan!

Over de Duurzame Huizenroute

Deze editie van de Duurzame Huizenroute vindt plaats op zaterdag 30 oktober 2021 van 13:00-17:00 uur. Uiteraard worden de corona-maatregelen van het RIVM in acht genomen. 

Geef je op!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@grunnegerpower.nl. Geef daarin aan waar je woont en wat je al hebt gedaan om je woning te verduurzamen. Wij nemen dan contact met je op.