Helpen in isoleren

Samen kun je meer dan alleen. Goed je huis isoleren, bijvoorbeeld.
En waar begin je dan? Juist, bij een adviseur waarvan je zeker weet dat hij 100% onafhankelijk en kundig is.


Check je warmtelek

Wil jij samen met je buurtgenoten een actie organiseren om te kijken hoe jullie huizen beter geisoleerd kunnen worden? Dat kan! Je gaat dan samen met een energiecoach en een warmtebeeldcamera jullie wijk of straat door, die duidelijk inzicht geeft in de warmtelekken. In de workshops wordt de deelnemers geleerd hoe zelf deze camera te hanteren... en dus zelf thuis specifiek te bepalen waar jouw warmtelekken zitten. Ook een workshop organiseren? Neem even contact op.

Image

Gezamenlijk isolatie inkopen

De kans is groot, dat jij en jouw buurtgenoten dezelfde warmtelekken gaan tegenkomen. Want, vaak zijn jullie woningen in dezelfde tijd gebouwd. Daarom kun je een collectieve inkoopactie organiseren. Denk hierbij aan dubbel glas, tochtstrips, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en alles wat er voor zorgt dat jij er warmpjes bij zit. En GP is er, om je daarin te helpen. Onafhankelijk, want wij worden niet betaald door leveranciers, en zullen jouw belang en dat van je wijkgenoten dus altijd voorop hebben staan. Dat is de kracht van een energiecoöperatie. Neem contact met ons op, we helpen je dan vooruit.

Zelf thuis een warmtebeeldcamera gebruiken? Dat kan. GP-leden hebben toegang tot een gratis warmtebeeldcamera, die te leen is op basis van liefde en vertrouwen. Want, wij geloven zeker nog in de aanpak van goede oude Jan Terlouw.

Let op; de warmtebeeldcameraworkshops (leuk woord voor Scrabble!) zijn alleen te volgen in de koudere maanden.


Liever toch thuis gewoon een onafhankelijke energie-adviseur over de vloer? Dat kan ook


Deel deze pagina