Huren met Zon

Huur je, net als Gül en Jan, een woning bij woningcorporatie Nijestee? Dan kun je zonnepanelen op je dak krijgen!
Als huurder is dat áltijd voordelig voor milieu én portemonnee. Want je gaat er financieel áltijd op vooruit. Meer dan 200 Groningse daken zijn op deze manier reeds voorzien van panelen. Heb jij ze binnenkort ook?


'Mijn buurvrouw en ik zeiden direct tegen elkaar: zonnepanelen, dat is ook iets voor ons!' Lees hoe Jan met zijn buren stroom opwekt 'Mijn buurvrouw en ik zeiden direct tegen elkaar: zonnepanelen, dat is ook iets voor ons!'

 
 

Zo werkt het:

Huur jij een woning bij woningcorperatie Nijestee, en wil jij zonnepanelen?
Dat kan! Doorloop de volgende makkelijke stappen:

0.
0.

Word lid van GP
Als lid heb je toegang tot onze hulp bij deze dienst. Dit is binnen 1 minuut geregeld.

Direct lid worden
0.
0.

Meld je aan voor Huren met Zon
Mail, naar 
zonnepanelen@nijestee.nl. Nijestee verzorgt jouw aanmelding. Vermeld hierbij je naam en adres.

Mail nu direct
0.
0.

Dakcheck
Na je aanmelding gaan wij samen met Nijestee checken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Dat hangt af van de staat en ligging van je dak. Woon je in een appartementencomplex? Dan inventariseren we eerst het draagvlak bij alle andere bewoners. Uiteraard koppelen we de uitkomst naar je terug.
Let op, vanwege grote drukte kan dit langer duren dan we zouden willen.

0.
0.

Installatie
De zonnepanelen worden geïnstalleerd, uiteraard door een erkend installateur. Alles wordt geregeld. Woon je in een appartementencomplex? Dan wordt de opbrengst van de zonnepanelen eerlijk verdeeld onder de deelnemers.
Na de installatie geniet jij van je zelf opgewekte zon!

0.
0.

Verrekening
Je huur gaat iets omhoog, je energielasten naar beneden. Nijestee garandeert dat je er nooit financieel op achteruit gaat. Hoe meer zelf opgewekte stroom jij gebruikt, hoe meer financieel voordeel je zult hebben. Je hoeft immers geen stroom meer in te kopen van een energieleverancier; vanaf nu ben jij dit zelf!

Nog vragen?

Neem contact met ons op


Deel deze pagina