Meer uitleenmomenten warmtebeeldcamera

29 november 2021

Leden van GP weten de optie om de warmtebeeldcamera te lenen goed te vinden. Dat vinden we tof, want dit betekent dat steeds meer Grunnegers bezig zijn met verduurzaming van hun woning. Het viel ons natuurlijk op dat de wachttijd voor de camera oploopt. Daar gaan we wat aan doen!

In de maanden december, januari en februari lenen we onze warmtebeeldcamera twee keer per week uit. Dus ook in het weekend. Dit betekent dat je de gereserveerde camera op vrijdag tussen 09:30 en 15:00 ophaalt en op maandag tussen 09:30 en 12:00 weer terugbrengt. Zo zorgen we er samen voor dat meer bewoners warmtelekken bij hun woning kunnen opsporen en er minder Grunneger energie ontsnapt. Goed voor je rekening én voor de vogeltjes!

Wil jij de warmtebeeldcamera in een weekend lenen? Selecteer een vrij moment in de agenda en wij zorgen ervoor dat hij klaar ligt op de vrijdag.Ben je nog geen lid en wil je wel de warmtebeeldcamera van ons lenen? Meld je dan snel aan. Dat is gratis en je profiteert direct van alle voordelen die lid zijn van GP te bieden heeft.