26 September 2018

Nieuwsgierig Noordlaren laat zich zien op informatieavond

Gaat Noordlaren energieneutraal? Initiatiefnemers Jaap de Winter, Jouke de Jong en Adrie van der Sluis nodigden onlangs alle bewoners van Noordlaren uit voor een Energieneutraal Noordlaren-informatieavond, om kennis te delen en te inventariseren waar bewoners behoefte aan hebben. Aan het enthousiasme van de Noordlarenaren zal het niet liggen.

Een volle zaal op dinsdagavond 25 september, waar Jaap de Winter een overweldigende hoeveelheid mensen welkom heette in De Rieshoek. Het was zo vol, dat de groep in tweeën moest worden gesplitst. De twee sprekers, Pieter Brink van Stichting Samen Energie Neutraal en Hennie Schoenmaker van Hogelander Energie Coöperatie deelden ervaringen met het publiek over duurzaamheid. Grunneger Power was erbij, o.a. als ondersteuner van de coöperatieve postcoderoosprojecten die mogelijk zijn in Noordlaren. De initiatiefnemers zijn lid van Grunneger Power – een geweldig voorbeeld van de kruisbestuiving waar Grunneger Power zich voor inzet.

De initiatiefnemers zijn al een geruime tijd bezig met het nadenken over een duurzaam Noordlaren. In gesprekken met verschillende partijen hebben ze al een eerste oriëntatie achter de rug. Hun missie om vervolgens draagkracht te creëren is momenteel in volle gang. Daarmee is Noordlaren op de goede weg om verduurzaming op eerlijke en eigen wijze te realiseren. Woon je in Noordlaren en wil je meer informatie? Mail dan naar ons: info@grunnegerpower.nl, en we zorgen ervoor dat je op de juiste plek terecht komt.


Share this Post