Ons team zoekt versterking – vacature productieleider wijkactiviteiten

5 augustus 2021

Grunneger Power is één van de grootste energiecoöperaties van Nederland. Als burgerinitiatief zorgen we ervoor dat alle bewoners van de gemeente Groningen mondiger en krachtiger worden om regie te krijgen over datgene wat er in jouw omgeving gebeurt als het gaat om verduurzaming. Een behoorlijk pittige opgave en ook erg gaaf, want hiermee vervullen we een belangrijke pionierspositie. Dat fixen we met elkaar, door elkaar en voor elkaar. Met heel veel tosti’s brie en dorstige aardbeienplanten.

In verband met uitbreiding van ons team zoeken wij de allerbeste productieleider wijkactiviteiten die er is, 24 uur, per 1 september 2021.

Wat doe jij?

Jij bent chef uitvoering van onze evenementenkalender. Die is gevuld met workshops, wijk- en dorpsbijeenkomsten, koffiekar-acties en excursies in Groningen. Je ondersteunt met jouw werkzaamheden onze initiatiefbegeleiders en alle vrijwilligers in Groningen die zich inzetten voor een duurzaam dorp of wijk. Zie jij jezelf een tegel-wipactie organiseren? Regel jij een informatiemarkt, de nieuwste aflevering van Tegenlicht of een duurzame huizentour? Jij draait je hand er niet voor om, sterker nog, daar word je hartstikke blij van! Je werkt draaiboeken tot in de puntjes uit, stemt deze af met alle betrokkenen en voert de activiteiten samen met initiatieven en/of initiatiefbegeleiders uit. Je zorgt er ook voor dat de evenementen worden geëvalueerd en de draaiboeken continue verbeteren.

Een gaaf en belangrijk pakket aan werkzaamheden, waarin je werkt met het meest waardevolle wat Grunneger Power heeft: actieve Groningers! En, waarin we ook nog het liefst hebben dat je snel doorhebt dat Grunneger Power een voorloper is op veel vlakken. Onze processen vernieuwen dan ook continu. We zoeken iemand die organisatorisch en communicatief sterk is. Je werkt efficiënt en gestructureerd. Jouw functie is uitvoerend. 

Wie ben jij?

In ons team past een aanpakker; een open, authentieke nieuwe collega. Jong (van geest) en no-nonsense. Je bent een echte aanpakker en kan goed zelfstandig werken. Groen moet je doen, dat geldt dus ook voor jouw mentaliteit. Je bent aantoonbaar maatschappelijk betrokken. En leuk! 

Aanbod

We bieden je een baan bij onze snelgroeiende organisatie, die werkt aan een betere wereld. Dat doen we met een hecht team dat hard werkt vanuit ons onderkomen in “The Rock” aan de Atoomweg. Ja, vlakbij het Suikerunieterrein. We werken volgens de principes van Holacracy. Daarin staat zelfsturing en verantwoordelijkheid nemen centraal. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Ook kun je gebruik maken van de elektrische deelauto. Het betreft een functie voor -in eerste instantie- 3 dagen per week. Je kunt zelf bepalen wanneer en in de avonden werken kan ook, afhankelijk van de activiteiten. Beschikbaarheid op maandagochtend is wel heel handig.

Plezier in het werk is bij ons heel belangrijk. Je krijgt uiteraard de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om werk en privé goed in balans te houden. Wij hechten veel waarde aan het delen van patat en waardevolle levenslessen. 


Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Je sollicitatie kun je sturen naar info@grunnegerpower.nl, t.a.v. Marie Smeding. De deadline voor het insturen van je CV en motivatiebrief is 9 augustus. In de tweede week van augustus vinden de eerste gesprekken plaats. Mocht je niet beschikbaar zijn in die week, meld dit dan even in je mail.