Over Grunneger Power

Grunneger Power is Gül. Zij heeft zonnepanelen op haar huurhuis.
Grunneger Power is onze Leon. Hij promoot duurzame energie.
Grunneger Power is Jack. Hij kocht zonnepanelen op het zonnedak in de Zeeheldenbuurt.

Gül, Leon, en Jack zijn onderdeel van Grunneger Power. Wij willen het anders. Wij willen regie over onze eigen energie. Inmiddels zijn wij de grootste energiecoöperatie in Groningen, en één van de grootsten van Nederland.

Erg gaaf, want hiermee vervult Grunneger Power een pionierspositie. Met veel aandacht en daadkracht zorgen we er samen voor dat er 100% groene energie wordt opgewekt dóór Groningers, vóór Groningers. Samen zijn wij Grunneger Power!


Grunneger Power zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen om Groningen duurzaam te maken. Wij helpen concreet met het besparen, opwekken en gebruiken van groene energie. Zo investeren we samen in een duurzaam Groningen en een mooiere wereld. Hiermee wordt energie groener en ook weer van onszelf!


Onze medewerkers

Onze 2.000 leden bedienen we met ons kernteam. Dit team bestaat uit vaste medewerkers. Wij werken volgens de principes van Holacracy. Dit is een zelfsturende organisatie met heldere verantwoordelijkheden, autonomie en een efficiënte overlegstructuur.

  Werken bij

  Is jouw hart net zo groen als het gras van het Noorderplantsoen? En heb jij de kennis en kunde om Grunneger Power samen verder te ontwikkelen? Bekijk dan onderstaande vacature:


  Nieuwsbrief

  Psst.. op de hoogte blijven van het duurzame nieuws uit Groningen? En uitgenodigd worden voor mooie ledenevents? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!


   Privacy

   Benieuwd hoe wij omgaan met jouw privacy? Lees hier hoe wij zorg dragen voor de gegevens die je aan ons verstrekt.