Alfa Postcoderoos

Zeeheldenbuurt, Schilderswijk e.o.

Samen met Liesbeth en 32 andere buurtgenoten plaatsten wij 570 zonnepanelen op het Alfa-college aan de Admiraal de Ruyterlaan. Vanaf eind 2016 produceren deze panelen lokale, groene stroom. De wijkbewoners die zonnepanelen hebben op het zonnedak ontvangen via hun energierekening een vergoeding voor de opgewekte stroom. Er liggen 570 zonnepanelen van bewoners op het dak. Regelmatig komen er zonnepanelen vrij, bijvoorbeeld omdat iemand gaat verhuizen. Daarom houden we een wachtlijst bij.

Hoe werkt het?

Meedoen is makkelijk! Je koopt één of meerdere zonnepanelen en sluit een energiecontract af bij Grunneger Power. Met de zonnepanelen krijg je tot en met het jaar 2031 een korting op je stroomrekening. Jij hebt geen omkijken naar installatie- en onderhoudskosten. Dat regelen wij voor je. Wij noemen dat “geen-gedoe-garantie”.

Kan ik meedoen?

Je kunt meedoen als:
  • Je een eigen energierekening hebt;
  • Je in één van de volgende postcodes woont: 9718 (Schilderswijk), 9726 (Zeeheldenbuurt), 9711 (Binnenstad-Zuid), 9724 (Oosterpoortbuurt), 9725 (Rivierenbuurt), 9727 (Stadspark) en 9743 (Vinkhuizen).
Op dit moment draaien de zonnepanelen op volle toeren. Regelmatig komen er zonnepanelen vrij, bijvoorbeeld omdat er iemand gaat verhuizen. Meedoen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar: alfa-postcoderoos@grunnegerpower.nl. Dan nemen we contact met je op! Energie opwekken op een ander dak? Bekijk de opties.
 
570
/ 570 zonnepanelen

Het zonnedak werd mede een succes door: