De Boog

Geniet dubbel van de zon in 2018!

De Boog

Grondgebonden huizen voorzien we inmiddels al bijna 3 jaar van zonnepanelen in samenwerking met Nijestee. Steeds meer kwam de vraag vanuit appartementen of zij ook stroom van hun eigen dak mochten. Ervaringen met VVE’s hebben we wel, maar een huurcomplex kostte wat extra uitzoekwerk. Inmiddels hebben we een mooie oplossing in de samenwerking met “Herman de Stroomverdeler!”

Het is tijd dat ook huurders van appartementen kunnen profiteren van milieuvriendelijke, goedkope stroom van eigen dak. En we zijn begonnen met de appartementen complexen aan de Siersteenlaan.

Heeft u vragen over het project of algemene vragen over de overeenkomst of over zonnepanelen dan kunt u contact opnemen met Grunneger Power.

Heeft u specifieke vragen over de overeenkomst dan kunt u contact opnemen met Nijestee,

Toelichting zonnehuur:

De huurverhoging is afhankelijk van het complex waar u woont. Deze huurverhoging komt bij uw huur op en gaat ook mee in de jaarlijkse huurverhoging. Het voordeel is dat u ook over dit bedrag huurtoeslag ontvangt.

In het contract met Nijestee staat de garantie dat u nooit meer zonnehuur (inclusief jaarlijkse verhoging) betaalt dan de verwachte opbrengst van de zonnepanelen. Zo ondervangen we de risico’s voor veranderingen van regelingen van het kabinet met betrekking tot zonnestroom en loop u geen financieel risico.

En na 20 jaar stopt de huurverhoging (incl jaarlijkse verhoging) en geniet u nog nog steeds van uw eigen zonnestroom want de zonnepanelen leveren dan nog steeds stroom.

Deel dit project

Voor een groter succes kunt u dit project delen op Twitter of Facebook, laat zien dat u betrokken bent!

62 / 60 deelnemers
103%

Delen met:

Project voortgang.

16 oktober 2017: Drie complexen hebben genoeg enthousiaste deelnemers om hun dak te voorzien van zonnepanelen.

De bewoners van deze woningen krijgen binnenkort bericht van Grunneger Power en Nijestee over de planning van de plaatsing van zonnepanelen op hun dak. Dit betekent dat ze in het voorjaar van 2018 vol kunnen genieten van het voorjaarszonnetje, die ook hun huizen van stroom voorziet!

Hoe wordt mijn zonnestroom verrekend?

U betaalt meer huur per maand maar u krijgt ook stroom van uw dak die u niet meer hoeft te betalen aan uw energiebedrijf. Uw stroomrekening wordt dus lager. Hoe dat werkt ziet u in het filmpje.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met Grunneger Power of binnenlopen bij onze energiewinkel aan de Oude Boteringestraat 68