Groningen Vergroent

Groningen Vergroent

Weet je dat je als ondernemer moet voldoen aan wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid en energie? Voorkom €20.500 boete, zorg voor een groen bedrijf en een mooier Groningen! Verduurzaming van je bedrijf kan best ingewikkeld zijn. Ondernemers in de Stad kunnen nu daarom, samen met Grunneger Power, een makkelijk verduurzamingstraject starten en daarmee voldoen aan de gestelde eisen.

Zonder grote voorinvesteringen te doen, kun je iedere maand energie besparen. Daardoor daalt de energierekening en verbeteren de energieprestaties van het bedrijf. In juni 2018 startten wij met het project. Verschillende bedrijven uit Groningen hebben zich al aangemeld en zijn gestart met energie besparen. Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven.

Voor elke sector rendabel

Ook de Drie Gezusters pioniert verder in verduurzaming door mee te doen in het project Groningen Vergroent. ‘De Drie Gezusters voelt zich verantwoordelijk om als horeca-ondernemer mee te doen als pionier in verduurzaming in het Grand Café en op het terras. Wij zijn ons ervan bewust dat horeca vaak een energieslurper is, en dat betekent dat er ook heel veel te behalen valt op het gebied van besparing’, zegt bedrijfsleider Sil Doeksen. De Drie Gezusters heeft als eerste horecaondernemer van de Stad besloten om met alle adressen die zij op de Grote Markt heeft mee te doen in Groningen Vergroent. Door energie te besparen en de opbrengsten daarvan te investeren in de verduurzaming van het pand, worden de investeringen snel rendabel.

Kan ik meedoen?

Goed dat je wilt vergroenen! Heb je eerst nog vragen? Lees hier meer informatie of neem contact met ons op.

Ik wil meedoen met Groningen Vergroent

 

Deel dit project

Voor een groter succes kunt u dit project delen op Twitter of Facebook, laat zien dat u betrokken bent!

Delen met:

Groningen Vergroent wordt mede een succes door:

       

Waarom energie besparen met Grunneger Power?
  1. Jouw bedrijf voldoet aan de regelgeving omtrent energie. Door het gebruik van de tool wordt jouw bedrijf ondersteund op handhaving van het EBS (Energieregistratie en Bewakingssysteem) door de Gemeente Groningen.
  2. Jouw energiekosten worden verlaagd, zonder dat je grote voorinvesteringen hoeft te doen.
  3. Jouw bedrijf krijgt een groene uitstraling. Onderzoek wijst uit dat dit steeds belangrijker is voor klanten en zakelijke partners.
  4. Jouw bedrijf is klaar voor de toekomst! Jij gebruikt minder tot geen fossiele brandstoffen en verlaagt de uitstoot van broeikasgas (CO2).

Wil je als ondernemer wel graag groots investeren? Dat kan! Onze adviseur helpt je hier ook graag mee. Fonds Nieuwe Doen helpt je dit traject op een gezonde manier te financieren.