Groningen Vergroent

Groningen Vergroent

Weet je dat je als ondernemer moet voldoen aan wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid en energie? Voorkom €20.500 boete, zorg voor een groen bedrijf en een mooier Groningen! Verduurzaming van je bedrijf kan best ingewikkeld zijn. Ondernemers in de Stad kunnen nu daarom, samen met Grunneger Power, een makkelijk verduurzamingstraject starten en daarmee voldoen aan de gestelde eisen.

Zonder grote voorinvesteringen te doen, kun je iedere maand energie besparen. Daardoor daalt de energierekening en verbeteren de energieprestaties van het bedrijf. In juni 2018 startten wij met het project. Verschillende bedrijven uit Groningen hebben zich al aangemeld en zijn gestart met energie besparen. Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven.

Voor elke sector rendabel

Lees hier wat Eddy Roosien deed om zijn pand “per ongeluk” Gronings’ duurzaamste bedrijfspand te maken. En wat voor voordeel Sil Doeksen van De Drie Gezusters uit het project haalt. Caspar Kortekaas van Euroborg-bioscoop Kinepolis bewijst dat je ook in een huurpand ontzettend kunt besparen. En ook voor kleinverbruikers valt er veel te doen.

Kan ik meedoen?

Goed dat je wilt vergroenen! Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Ik wil meedoen met Groningen Vergroent

 

Deel dit project

Voor een groter succes kunt u dit project delen op Twitter of Facebook, laat zien dat u betrokken bent!

Delen met:

Groningen Vergroent wordt mede een succes door:

       

Waarom energie besparen met Grunneger Power?
  1. Jouw bedrijf voldoet aan de regelgeving omtrent energie. Door het gebruik van de tool wordt jouw bedrijf ondersteund op handhaving van het EBS (Energieregistratie en Bewakingssysteem) door de Gemeente Groningen.
  2. Jouw energiekosten worden verlaagd, zonder dat je grote voorinvesteringen hoeft te doen.
  3. Jouw bedrijf krijgt een groene uitstraling. Onderzoek wijst uit dat dit steeds belangrijker is voor klanten en zakelijke partners.
  4. Jouw bedrijf is klaar voor de toekomst! Jij gebruikt minder tot geen fossiele brandstoffen en verlaagt de uitstoot van broeikasgas (CO2).

Wil je als ondernemer wel graag groots investeren? Dat kan! Onze adviseur helpt je hier ook graag mee. Fonds Nieuwe Doen helpt je dit traject op een gezonde manier te financieren.