’t Kon minder! Met de buurt samen goedkoper isoleren en energie opwekken

11 november 2020

Het Energieloket Groningen – een samenwerking van de gemeente Groningen en Energiecoöperatie Grunneger Power - organiseert een collectieve inkoopactie. Samen met andere eigenaren inbouw buurt kun je vloerisolatie, spouwmuurisolatie, zonnepanelen en warmtepompen inkopen. De inkoopactie loopt van 9 november tot 7 december 2020.

Korte terugverdientijd
In alle buurten in de gemeente Groningen willen we minder energie gebruiken. Sommige buurtbewoners willen dat met het klimaat voor ogen, anderen om hun energierekening te verlagen. Isolatie, zonnepanelen en aardgasvrij verwarmen zijn altijd een goede keuze. Het beter isoleren of duurzaam verwarmen van je woning kan honderden euro’s per jaar schelen op je energierekening. Muur- en vloerisolatie besparen gas, zorgen voor een lagere energierekening en hebben een korte terugverdientijd. Bovendie zorgt isolatie voor meer wooncomfort, want nooit meer koude voeten en dat is heel wat waard. En heb je al geïsoleerd? Wek dan duurzaam energie op met een warmtepomp of zonnepanelen.

Ontzorgen en advies op maat
Met de inkoopactie ontzorgen we woonhuiseigenaren met de inkoop van energiebesparende maatregelen. Het Energieloket garandeert een goede prijs en kwaliteit met een offerte op maat door speciaal geselecteerde aanbieders. Door de vraag van alle buurtbewoners te bundelen, is het inkopen goedkoper. Je aanschafkosten zijn dus lager én je bespaart ieder jaar weer op je energierekening.

Inschrijven?
Schrijf je in of lees verder op www.energieloket-groningen.nl/inkoopactie. De inkoopactie loopt van 9 november tot 7 december 2020.