Vacature Bestuurslid

Grunneger Power is de grootste energiecoöperatie in Groningen en een van de grootste van Nederland. Erg gaaf, want hiermee vervullen we een pionierspositie. Dat fixen we met elkaar, door elkaar en voor elkaar. Met heel veel taart en misschien ook wel biertjes.

Ons huidige bestuur wil graag plaatsmaken. Daarom zoeken wij mensen die onze doelstellingen omarmen, willen besturen en de organisatie willen versterken: bestuursleden


Wat doe je als bestuurslid?

Je bestuurt! Samen draag je de verantwoordelijkheid voor Grunneger Power. De organisatie bevindt zich in een snel ontwikkelende, complexe omgeving. Daarin houden we graag de voeten op de vloer. Dat doen we met een zeer gekwalificeerde werkorganisatie, en directie. 

Samen dragen we zorg voor ontwikkeling en uitvoering van de visie van Grunneger Power. Dat kan vanuit allerlei invalshoeken; Grunneger Power is een sociale onderneming, open voor innovatie op het niveau van de dagelijkse gang van zaken en het besturen. Daarbij wordt helderheid, empathie, zakelijkheid en deskundigheid van bestuur en werkorganisatie verwacht. De organisatie hanteert holacratie als werkvorm.


Wie ben jij?

In ons bestuur past een verantwoordelijke, transparante, betrokken en authentieke bestuurder. Jong (van geest), coöperatief, en no-nonsense.


Interesse in deze belangrijke en toffe bestuursfunctie? Neem dan contact op. Stuur voor 1 september 2019 een e-mail naar bestuursvoorzitter Marcel Koenis: marcel.koenis@grunnegerpower.nl. Hij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Reageer op deze vacature