Vacature Community Coördinator

* Bedankt voor je interesse om te werken bij Grunneger Power. Deze vacature is inmiddels ingevuld. *

Grunneger Power is de grootste energiecoöperatie in Groningen, en een van de grootste van Nederland. Erg gaaf, want hiermee vervullen we een pioniers-positie. Dat fixen we met bloed, veel zweet en soms ook tranen - en heel veel taart en misschien ook wel biertjes.

Ter tijdelijke vervanging van onze collega zoeken wij van 1 september 2019 t/m 1 februari 2020 de beste Community Coördinator die er is.


Wat doe jij?

Jij zorgt ervoor dat de eindgebruiker van alles wat we doen, “De GP-er”, in elk proces centraal staat. Als Community Coördinator ben je daarmee verantwoordelijk voor het coördineren van alles wat in “GP-communities” gebeurt. Dit zijn potentiële leden, bestaande leden, actieve groepen mensen en (potentiele) duurzame ondernemers. Je houdt hier regie op, voert strak projectmanagement en projectcommunicatie uit en zorgt ervoor dat deze groepen zowel in de breedte als diepte groeien. Dat doe je op basis van cijfers en je reeds opgedane en aantoonbare ervaring. Je kunt omgaan met forse projecten waarin weerstand een element is, snapt het speelveld waarin energiecoöperaties zich bevinden en bent niet bang gevoeligheden diplomatiek bloot te leggen. Daarin past ook je verantwoordelijkheid voor pers- en corporate communicatie. Een stevig pakket, waarin we ook nog het liefst hebben dat je snel doorhebt dat GP een voorloper is op veel vlakken; en we dus ook verwachten dat je lef kunt tonen op pittige momenten.

Jouw functie is dus zowel strategisch als uitvoerend. Dit geldt ook voor jouw mentaliteit; je denkt sterk strategisch, adviseert ook op dit vlak en begrijpt ook wat groen doen is. Aanpoten dus! Wij noemen dat “een 9-tot-bier-mentaliteit”. En je werkt efficiënt en gestructureerd; met het team deel je processen nog handiger in, want voor tijd en geld ben jij deels ook verantwoordelijk.

Wie ben jij?

Daar zijn wij dus heel benieuwd naar! In ons team past een open, kundige en eigenzinnige nieuwe collega. Jong (van geest) en no-nonsense.

Aanbod

We bieden je een baan bij onze snelgroeiende organisatie, die werkt aan een betere wereld. Dat doen we met een hecht team dat hard werkt vanuit onze winkel aan de Oude Boteringestraat in Groningen. We werken volgens de principes van Holacracy. Daarin staat zelfsturing en verantwoordelijkheid nemen centraal. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Ook kun je gebruik maken van de elektrische deelauto. Het betreft een functie voor 4 dagen per week.

Plezier in het werk is bij ons heel belangrijk. Je krijgt uiteraard de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om werk en privé goed in balans te houden. Wij hechten veel waarde aan slechte humor en volledig onvermogen tot zelfreflectie.


Interesse in deze toffe functie? Neem dan contact met ons op. Stuur voor 10 juli een e-mail met motivatie en CV naar info@grunnegerpower.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature