Vacature senior communicatieprofessional

(Tijdelijk, met uitzicht op verlenging. 4 dagen per week)


Grunneger Power is één van de grootste energiecoöperaties van Nederland. Als burgerinitiatief zorgen we ervoor dat mensen zoals jij en ik mondiger en krachtiger worden om regie te krijgen over datgene wat er in jouw omgeving gebeurt als het gaat om verduurzaming. Een behoorlijke opgave en ook erg gaaf, want hiermee vervullen we een belangrijke pionierspositie. Dat fixen we met elkaar, door elkaar en voor elkaar. Met heel veel taart en zelfgemaakte limoncello. 

Een van onze leukste collega’s gaat in juli 2021 met zwangerschapsverlof en daarom zoeken wij versterking voor de periode juni/juli 2021 tot en met november 2021. 

Wat doe jij?

Jij draagt de rol corporate communicatie en bent de aanjager van alle merkuitingen en verhalen van Grunneger Power.  Jij zorgt ervoor dat onze kernwaarden in alle middelen en events zichtbaar zijn. Samen met een nieuw team ontwikkel je effectieve, inspirerende en activistische communicatie en campagnes zoals die benoemd zijn in de jaarkalender. Ook bewaak jij de jaarkalender en alle activiteiten die daaruit voortvloeien. 

De rol corporate communicatie is nauw betrokken bij al onze projecten waarbij je ook samenwerkt met externe communicatieadviseurs. Jij adviseert hen en je eigen collega’s over alles dat het merk en de missie van Grunneger Power kan beïnvloeden. Je bent onze woordvoerder en onze adviseur stakeholdermanagement, ledencommunicatie en klantcommunicatie.

Een gaaf, spannend en belangrijk pakket aan werkzaamheden, waarin je werkt met het meest waardevolle wat Grunneger Power heeft: actieve Groningers! 

Onze processen vernieuwen we continu. We zoeken iemand met conceptueel vermogen, overtuigingskracht en besluitvaardigheid. Je legt snel relaties en verbanden, bent in staat om plannen te verduidelijken en keuzes te maken.  Je snapt dat onze leden onze kern is, en dat we die kern graag zien groeien. Ook snap je wanneer een briljante grap een heel goed idee is. Jouw functie is richtinggevend en leidinggevend.

Wie ben jij

In ons team past een aanpakker; een open, authentieke nieuwe collega. Jong (van geest) en no-nonsense. Iemand die Groningen kent, en snapt hoe leuk Groningers zijn. Je bent aantoonbaar maatschappelijk betrokken.

Aanbod

Grunneger Power is één van de grootste energiecoöperaties van Nederland. Als burgerinitiatief zorgen we ervoor dat alle bewoners van de Gemeente Groningen mondiger en krachtiger worden om regie te krijgen over datgene wat er in hun omgeving gebeurt als het gaat om verduurzaming. 

We bieden je een baan bij onze snelgroeiende organisatie, die werkt aan een betere wereld. Dat doen we met een hecht team dat hard werkt vanuit ons onderkomen in “The Rock” aan het Hoendiep. Ja, vlakbij het Suikerunieterrein. Hoewel de functie in principe tijdelijk is, weten we ook dat we hard aan het groeien zijn.

We werken volgens de principes van Holacracy. Daarin staat zelfsturing en verantwoordelijkheid nemen centraal. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Ook kun je gebruik maken van de elektrische deelauto. Het betreft een functie voor 28 tot 32 uur per week. 

Plezier in het werk is bij ons heel belangrijk. Je krijgt uiteraard de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om werk en privé goed in balans te houden. Wij hechten veel waarde aan het delen van zelfgemaakte baksels en mensen die lelijke plaatjes als achtergrond voor ZOOM hebben.


Interesse in deze functie? Stuur uiterlijk 21 mei een e-mail met motivatie en CV naar info@grunnegerpower.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor vragen kan je contact opnemen met Barbara van Brug (06) 186 073 62)
Reageer op deze vacature