Vacature Serviceheld 


Als Serviceheld ben jij het visitekaartje van Grunneger Power. Jij zorgt ervoor dat onze leden tevreden zijn. Ook zie jij kansen binnen onze marketing en zorg je ervoor dat ons ledenaantal verder groeit. Je promoot projecten en producten vanuit onze winkel en buiten de deur. Samen met je collega’s maak je een plan en bepaal je op welke markten en evenementen je aanwezig bent. Als je het leuk vindt, denk je ook mee met je collega’s van marketing en communicatie hoe we gezamenlijk nog beter voor de dag kunnen komen.

Wat kun je?
Alles. Communicatief ben je scherp, je gaat door het vuur voor een betere wereld en denkt oplossingsgericht. Jij hebt de koffie al klaar voordat ‘ie is gezet. Natuurlijk vind je het leuk om met heel veel verschillende mensen kennis te maken om hen wegwijs te maken in de mogelijkheden die Grunneger Power biedt. Als Serviceheld ben je ten minste een dag per week beschikbaar.

Het aanbod
Bij Grunneger Power bieden we je een betekenisvolle bijbaan! Je leert veel, zowel inhoudelijk als procesmatig. Jij denkt mee en en draagt concreet bij aan al onze projecten. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo bepaal je deels je eigen werktijden. Uiteraard coachen we je, zowel inhoudelijk als op communicatievaardigheden. We geven je hiermee ook de handvaten om als professional in de energiewereld een dikke streep voor te hebben.