Vacature stagiair Communicatie en Design

Wij zoeken de beste stagiair ooit.

Wij zijn de grootste energiecoöperatie in Groningen en één van de grootste van Nederland. Erg gaaf, want hiermee vervullen we een pionierspositie. Met veel aandacht en daadkracht faciliteren we dat er 100% groene energie wordt opgewekt dóór Groningers, vóór Groningers. Iedereen kan via Grunneger Power meedoen met de energietransitie. Wij ondersteunen huishoudens, bedrijven, collectieven, andere energiecoöperaties en lokale overheden met het besparen, opwekken en leveren van groene energie.

Zo investeren we samen in een duurzaam Groningen en een mooiere wereld! Daarmee wordt energie groener en ook weer van onszelf.


Wat doe jij?

Wij zoeken iemand die beter grafisch vormgeeft dan Photoshop zelf, Snapchat wél snapt, zin heeft om GP het trendingste topic ooit te maken, ons adviseert over de keuzes tussen de inzet van offline en online media en zelf met guerilla-acties aan komt zetten, waar zelfs je boze buurman blij van wordt.

Wie ben jij?

Heb je een groen hart, ambitie en ijzersterke vaatwasuitruim-skills? Ben je adrem, creatief en ten minste net zo eigenaardig als wij? Derdejaars student of afstuderend aan een relevante hogere opleiding? Solliciteer dan! We kijken in de selectieprocedure ook naar jouw nevenactiviteiten, zoals minors, eerdere stages en bijbaantjes. En natuurlijk naar je toekomstdromen.

Omdat we holacratisch werken zoeken we een stagiair die het fijn vinden om zelfstandig te zijn en binnen rollen en verantwoordelijkheden te werken. Samen met het team ontwikkel je de organisatie. Uiteraard ga je bezig met de opdracht die we samen vormgeven.
Als stagiair ben je een gelijkwaardig onderdeel van het team van Grunneger Power. We snappen dat je niet meteen alles kunt weten over de (soms best ingewikkelde) wereld van de duurzame energie. Daarom zul je ook een aantal trainingen volgen. Hierdoor ben je in no time een echte GP-er en ontwikkel jij je in het vakgebied waar jouw interesse ligt. Logischerwijs bieden wij professionele coaching en begeleiding.

Aanbod

We bieden je een stageplek bij onze snelgroeiende organisatie die werkt aan een betere wereld. We hebben geen schitterend kantoor met een fantastisch uitzicht en latte macchiato’s. Wel een elektrische deelauto en een hecht team dat hard werkt vanuit onze winkel aan de Oude Boteringestraat in Groningen. Je krijgt €128,- stagevergoeding per maand. Het betreft een stage voor 4 dagen per week.


Ben jij onze ideale stagiair?

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar info@grunnegerpower.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature