Vacature stagiair

Wij zoeken de beste stagiair ooit.

Grunneger Power is de grootste energiecoöperatie in Groningen, en een van de grootste van Nederland. Erg gaaf, want hiermee vervullen we een pioniers-positie. Dat fixen we met bloed, veel zweet en soms ook tranen - en heel veel taart en misschien ook wel biertjes.

Er komen veel stageverzoeken binnen, en daar zijn we blij mee. We vinden het leuk en belangrijk om plek te bieden aan jong talent, die vaak doorgroeit binnen onze organisatie. Wel kunnen we alleen ingaan op stageverzoeken die duidelijk een focus hebben. Hieronder helpen we je een handje zodat jij een lekkere motivatiebrief kunt gaan opstellen.


Wat doe jij?

Jij kunt goed onderbouwen welk domein binnen Grunneger Power jou aanspreekt. Daarmee bedoelen we, werk je graag aan vraagstukken rondom bestuur&organisatie, marketing&communicatie, ledenwerving, of projectontwikkeling? En, zie je jezelf dan verdiepen in de sociale, economische, of technische kant? Of hebben we het helemaal mis, en zie jij zelf een focus die voor GP nog onderbelicht is?

Als stagiaire draai je volledig mee in het team van GP. Dat betekent dus ook koffie zetten, vergaderen, op tijd je mail beantwoorden en meehelpen in de winkel en tijdens events. Natuurlijk heb je de nodige begeleiding, je bent immers stagiaire en daar is iedereen zich bewust van. Uiteraard ga je bezig met de opdracht die we samen vormgeven.

We snappen ook dat je niet meteen alles kunt weten over de (soms best ingewikkelde) wereld van de duurzame energie. Tijdens je stage heb je alle ruimte om hierin je eigen draai te vinden. Aan het eind van je stage heb je concreet bijgedragen aan de positieve impact die Grunneger Power maakt, heb je jezelf beter leren kennen en ga je met meer kennis en ervaring blij een succesvolle toekomst tegemoet!

Wie ben jij?

Als derdejaars of afstuderend student ben jij in staat om zelfstandig te werken. We kijken in de selectieprocedure ook naar jouw nevenactiviteiten, zoals minors, eerdere stages en bijbaantjes. Want, we zijn benieuwd naar hoe jij de wereld een stukje mooier wil maken. En natuurlijk naar je toekomstdromen. Ook zoeken we iemand die snapt dat stagelopen geen excuus is om op je telefoon te gaan Tinderen tijdens werkuren. Dat doen we op groot scherm.

Aanbod

Helaas, we hebben geen schitterend kantoor met een fantastisch uitzicht en latte macchiato’s. Wel kun je gebruik maken van een elektrische deelauto en zit je opgescheept met een hecht team dat hard werkt vanuit onze winkel aan de Oude Boteringestraat in Groningen. Je krijgt €128,- stagevergoeding per maand. Het betreft een stage voor 4 dagen per week.


Interesse in een toffe stage? Neem dan contact met ons op.
Stuur een e-mail met motivatie en CV naar info@grunnegerpower.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Acquisitie op basis van deze oproep wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature