Zonnepark Vierverlaten

Geen verbouwing, geen onderhoud, geen gedoe. Zonnepanelen op Zonnepark Vierverlaten maakt kiezen voor groene stroom wel heel gemakkelijk. Waar wacht je nog op?

Deel dit project

Voor een groter succes kun je dit project delen op Twitter of
Facebook, laat zien dat je betrokken bent!

2814 / 7777 zonnepanelen
36%

Delen met:


Iedereen kan meedoen

Jouw nieuwe zonnepaneel staat op Zonnepark Vierverlaten. Dit is aangelegd door Grunneger Power en de gemeente Groningen. Voor iedereen die zelf groene stroom wil opwekken.

Jouw dak ligt op het Noorden? Welkom. Je hebt geen eigen huis maar bent huurder? Geen punt, iedereen kan meedoen. Dat is de kracht van Zonnepark Vierverlaten.

Met één zonnepaneel draag je al bij aan een wereld die draait op duurzame energie. Want, hoe meer Grunneger Power, hoe beter! Vind je het bijvoorbeeld belangrijk om net zoveel stroom op te wekken als dat je gebruikt? Ook dat kan; het verbruik van een huishouden van 2 personen is gelijk aan 12 panelen. Voor een gezin met 2 kinderen is dat 20. Ieder aantal is mogelijk.Wij hebben Grunneger Power

Onze eigen stroom opwekken, echt iets doen aan de overgang naar groene energie: samen komen we verder, samen hebben we méér Grunneger Power. Grunneger Power is een coöperatie van mensen zoals u. Die niet alleen denken, maar ook dóen. Omdat het tijd is.

Geen-gedoe-garantie

Jouw eigen zonnepaneel, maar niet op je eigen dak: dat scheelt een hoop gedoe. Verbouwen? Niet nodig. Schoonmaak en onderhoud? Wordt voor je geregeld. Schade door storm of hagel? Is gedekt. Nul procent gedoe, honderd procent groene stroom. Dat is Grunneger Power.

Bekijk het stappenplan

Voor jezelf of je (klein)kinderen

Gun het jezelf, of geef het jouw (klein)kinderen: zonnepanelen van Grunneger Power zijn gemakkelijk overdraagbaar. Het staat immers niet op jouw dak, maar op Zonnepark Vierverlaten. Daardoor kun je jouw zonnepanelen nu gemakkelijk meenemen én weggeven.


De belangrijkste cijfers

Kosten per zonnepaneel: €350,-
Opbrengst per zonnepaneel per jaar: €29,-
Totale opbrengst na 15 jaar: €435,-
CO2-besparing: 100 kg per jaar per paneel
Bijdrage aan lokale, duurzame opwek in Groningen: 230 kWh per jaar per paneel


Meedoen?

Zonnepanelen kopen? Dat gaat snel en makkelijk online via de knop hieronder. Je kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor aan de Oude Boteringestraat in Groningen.

Koop nu een zonnepaneel