Zonnepark Vierverlaten

Het grootste zonnepark van Groningen, in handen van Groningers zelf, is Zonnepark Vierverlaten. Ook jij kunt meedoen! Koop één of meer zonnepanelen en investeer hiermee in de groene toekomst van Groningen.

Deel dit project

Voor een groter succes kun je dit project delen op Twitter of
Facebook, laat zien dat je betrokken bent!

3425 / 7777 zonnepanelen
44%

Delen met:


Iedereen kan meedoen

Jouw nieuwe zonnepaneel staat op Zonnepark Vierverlaten in Hoogkerk. Dat is aangelegd door Grunneger Power en de Gemeente Groningen. Voor iedereen die zelf groene stroom wil opwekken.

Jouw dak ligt op het noorden? Welkom. Je hebt geen eigen huis, maar bent huurder? Geen punt, iedereen kan meedoen. Dat is de kracht van Zonnepark Vierverlaten.

Hoe het werkt? Je koopt één of meerdere panelen op het zonnepark. Een zonnepaneel kost €350. Jaarlijks ontvang je een vergoeding voor de door jou opgewekte stroom.

Vind je het belangrijk om net zoveel zonnepanelen te kopen als de stroom die je thuis gebruikt? Ook dat kan; het verbruik van een 2-persoons huishouden is 12 panelen, een gezin met 2 kinderen is gelijk aan 20 panelen.


Voor jezelf of je (klein)kinderen

Gun het jezelf, of geef het jouw (klein)kinderen: zonnepanelen van Grunneger Power zijn gemakkelijk overdraagbaar. Het staat immers niet op jouw dak, maar op Zonnepark Vierverlaten. Daardoor kun je jouw zonnepanelen nu gemakkelijk meenemen én weggeven.

Geen-gedoe-garantie

Jouw eigen zonnepaneel, maar niet op je eigen dak: dat scheelt een hoop gedoe. Verbouwen? Niet nodig. Schoonmaak en onderhoud? Wordt voor je geregeld. Schade door storm of hagel? Is gedekt. Nul procent gedoe, honderd procent groene stroom. Dat is Grunneger Power.


Meedoen?

Zonnepanelen verkopen we via onze crowdfundpartner Greencrowd. De crowdfunding verloopt in meerdere rondes. Inmiddels hebben we  €1.198.750,- opgehaald. Met dit bedrag werden 3.425 van de 7.777 zonnepanelen op het zonnepark gekocht. Binnenkort starten we met een nieuwe ronde, waaraan je kunt meedoen. Wil jij als eerste weten op welke datum deze nieuwe ronde begint? Laat dat dan weten via de groene knop.

RESERVEER NU EEN ZONNEPANEEL


Veelgestelde vragen


Laat alle vragen zien