Stap over op Grunneger Power | VanOns

In huis ook Grunneger Power gebruiken? Wij verkopen energiecontracten. Daarmee kun je stroom kopen die dóór Groningers vóór Groningers is opgewekt. Je koopt bij ons Grunneger stroom en CO2-gecompenseerd gas voor een eerlijke prijs.


IK WIL ENERGIE VAN GRUNNEGER POWER | VANONS

Opgewekt in Groningen! 

Samen met bewoners van Groningen en Haren wekken wij lokale, groene stroom op. Deze stroom verkopen wij. Dat doen we samen met ons energiebedrijf Energie VanOns. Net zoals bij elke andere energieleverancier ben je gegarandeerd van stroom en gas. Wij voorzien je van een heldere factuur en goede service.

Waarom energie kopen bij een coöperatie?

In Groningen betalen we jaarlijks 107 miljoen euro aan onze energierekening. Dit geld komt grotendeels terecht bij een vervuilende energiemaatschappijen en aandeelhouders. Wij doen dat anders! Onze winsten worden rechtstreeks geïnvesteerd in onze eigen Stad. Daarmee worden we minder afhankelijk van grote bedrijven. En krijgen we regie over eigen energie!

Samen maken we het verschil

Wij hebben nú de kans om anders om te gaan met energie! Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor de toekomst van onze planeet. De opbrengst van de energierekening investeren wij daarom in nieuwe en duurzame projecten in Groningen. Zo maken we samen onze eigen omgeving groen en toekomstbestendig.