GP-workshops

Groen doen voor GP-leden

Als (aanstaand) lid van Grunneger Power bieden we je regelmatig toffe, inspirerende en mega praktische workshops aan.
Handig! Want zo kan jij zelf aan de slag, bijvoorbeeld met een warmtebeeldcamera. Zo kan jij op je zelf vertrouwen voor lastige en soms zelfs kostbare afwegingen. Én natuurlijk je buren daarmee helpen! Go jij!

Tijdens de workshops 'Werken met een warmtebeeldcamera' nemen energiecoach Richard (van Grunneger Power) en de helden uit verschillende buurten je mee door de mogelijkheden van de warmtebeeldcamera. Je leert hoe je de camera gebruikt en hoe je warmtelekken kunt herkennen. De workshop wordt georganiseerd voor en door bewoners van verschillende Stadswijken. En deelname is altijd helemaal gratis, hoe tof!

Waarom is dit zo geweldig?
Met een warmtebeeldcamera worden de warmtelekken in de woning gemeten en resultaten uitgewisseld. Tijdens de workshop leer je omgaan met een warmtebeeldcamera, en is het mogelijk om zelf warmtelekken in huis op te sporen, en daarmee besparingsmaatregelen te bepalen. Een héél handige, makkelijke en leuke manier om elkaar concreet te helpen in verduurzaming! Leer over de werking en interpretatie van de warmtebeeldcamera zodat je daarna zelf op pad kunt om jezelf en je buren te helpen. We houden verschillende workshops in de wijken van Groningen. Iedereen kan meedoen.

Opgeven is verplicht
We hanteren maximum aantal van 25 deelnemers per workshop. Zo kunnen we iedereen voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding bieden. Meld je direct aan >


Eerstvolgende workshops:

  • Jouw wijk?   |   Wil jij een workshop in jouw wijk? Neem contact met ons op!   |

Aanmelden workshop warmtebeeld

Heb je zelf een goed idee voor een toffe workshop, of wil je een keer iets organiseren in en voor jouw buurt?
Neem dan even contact op!


Ik wil direct zelf aan de slag

Aan leden lenen we graag uit

Warmtebeeldcamera lenen
Inductie-kookplaat lenen