Zakelijk investeren in Zonnepark Vierverlaten

Wil jij als bedrijf of ondernemer lokaal en duurzaam investeren? Kies dan voor zonnepanelen in Zonnepark Vierverlaten. Jij kunt investeren met een rente van 5% gedurende een looptijd van 5 jaar. Dat maakt jouw duurzame keuze wel heel gemakkelijk.


Speciaal aanbod voor bedrijven en ondernemers

Zonnepark Vierverlaten is aangelegd door Grunneger Power en de gemeente Groningen. Voor alle bewoners en bedrijven die groene stroom op willen wekken en duurzaam willen investeren. Iedereen kan meedoen. Voor bedrijven en ondernemers hebben we een speciaal aanbod.

Met jouw investering draag je, als ondernemer of bedrijf, bij aan een wereld die draait op duurzame energie. Want, hoe meer Grunneger Power, hoe beter. Jouw investering in Zonnepark Vierverlaten is enorm belangrijk voor de opwek van lokale, groene energie in onze Stad. Hier lees je waarom.


Wij hebben Grunneger Power

Onze eigen stroom opwekken, echt iets doen aan de overgang naar groene energie: samen komen we verder, samen hebben we meer Grunneger Power. Grunneger Power is een coöperatie van bewoners, bedrijven en collectieven. Die niet alleen denken, maar ook doen. Omdat het tijd is.

Hoe het werkt

Via crowdfunding verstrek je een lening aan Grunneger Power van €3.500,- voor 10 zonnepanelen (of een veelvoud). Je krijgt jaarlijks een rente van 5% (€175,-), gedurende 5 jaar. Na 5 jaar ontvang jij jouw inleg terug. Je hebt met jouw investering dan €875,- verdiend en 11.500 kWh opgewekt. Dat is geweldig toch?!

De belangrijkste cijfers

Inleg (10 zonnepanelen)*: €3.500,-
Looptijd van de lening:5 jaar
Rente (jaarlijks):5% = €175,-
Bijdrage aan lokale, duurzame opwek in Groningen: 2.300 kWh per jaar
CO2-besparing: 1.000 kg per jaar
* Aan het einde van de looptijd ontvang je jouw inleg terug

3425 / 7777 zonnepanelen
44%

Deel dit project

Voor een groter succes kun je dit project delen op Twitter of Facebook,
laat zien dat je betrokken bent!

Meedoen?

Investeren in Zonnepark Vierverlaten gaat snel en makkelijk online via de knop hieronder. Tips of ideeën hoe je jouw investering zichtbaar op de kaart kunt zetten? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden! Neem daarvoor contact met ons op.

Investeer nu

Veelgestelde vragen

Laat alle vragen zien